Summa sidvisningar

tisdag 21 december 2010

Dagis

Har precis kommit hem från dagis, har varit och lämnat min lillkille... Kändes som ansiktet skulle frysa fast på vägen dit och hem.
Började elda i morse och nu ska jag snart ner och stänga av schunten så jag kan ta mig en dusch innan det är dags att åka in till skolan..

Förresten igår kväll när hjärtat kom hem så satte vi oss och käkade sen gick han ut i bilen en snabbis och kom in igen.. Han hade en jätte stor julklapp med sig in och den var till Leo. Julklappen var från hjärtat, hans bror och hans mamma och Peder. :O Blev helt chockad..
Leo fick öppna den redan nu för hjärtat kunde nog inte heller hålla sig...
Leo hade mer roligt åt att klättra på det stora paketet istället för öppna det.. Han drog lite i pappret och sen klättrade han upp på paketet och satte sig där.. Värsta smailet på läpparna hade han...
Till slut fick Leo upp paketet och det innehöll en tramp traktor med släp.. :) Leo blev jätte glad och började slita i delarna innan vi ens hann sätta ihop traktorn.. När vi väl fått ihop traktorn så släppte inte Leo den med händerna förens han skulle gå och lägga sig. Leo satt på golvet och puttade traktorn och körde in i hörnet och blev arg för det och när jag skulle hjälpa han loss så blev han ännu argare och kröp iväg. Jag fick inte röra den! Leo nådde inte tramporna och nådde inte riktigt ner till golvet heller så vi fick putta honom.. :)




Även jag fick en julklapp av dom och det var ett kuvert med en peng.. :) Blev lite chockad där med.. Men snällt av dom.. :) Tack om ni läser min blogg...  :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar