Summa sidvisningar

tisdag 26 oktober 2010

Patetiska

Patetiska människor finns det gott om och den sista är nog f*n inte född!!!!

9 kommentarer:

  1. Jag hoppas verkligen inte det är mig du kallar patetisk. För du känner inte ens mig, och hade du gjort det hade du aldrig kallat mig patetisk. Om jag ska vara lite självgod så är jag en jävligt bra människa.

    Nu slipper du läsa om hur bra vi har det (har lösenordsskyddat bloggen, vilket jag btw hade gjort för längesen om jag visste att du störde dig på att läsa om hur bra vi har det :) ), om hur vi lever i guld och gröna skogar. Du kan få leva i din verklighet där ingen har det bra, så kan jag få leva i min- där allt verkligen är bra.

    Be mig fan inte att inte lägga mig i- för är det någonting jag har med o göra och rätt till att ha en åsikt om så är det hur den jag älskar mår.

    Sluta skriva till mig om vad han har gjort, för det vet jag redan. Vill du att jag i framtiden ska skriva till dina pojkvänner om hur jag tycker att du är? och att de sedan ska bilda sin uppfattning om dig efter det? nää, tror inte det.
    Gigge har har aldrig sagt ett ont ord om varken mig eller att vi ska ha barn.
    Och bara så du vet, så har han inte sagt många onda ord om dig heller till mig. För han tycker inte att jag ska bilda mig en uppfattning om dig efter vad han anser. Men alla tänker väl inte lika bra antar jag.

    Men fortsätt störa dig och snacka skit, förstår om det är det enda som finns att göra. Folk verkar tycka att det är väldigt roligt att snacka skit, det får de gärna göra :) Men jag låter bli iallafall, även om jag också har en hel del att säga, egentligen.

    SvaraRadera
  2. Det var fegt av dig kan jag tycka!
    Lägger du ut ett sånt inlägg så får du bara beredd på att ta kommentarerna också.=) Du ska inte tro att du kan sitta och skriva saker som inte är sant. Sen att du inte mår bra innerst inne kan inte jag hjälpa.
    Jag behöver inte "känna" dig för att få en uppfattning av dig.. Jag lever verkligen inte i en värld där ingen har det bra.. Alla har det som dom har det! Om han nu mår så jävla dåligt så varför ringer han inte familjerätten och lämnar det han ska? Fick ett sms i augusti att han skulle ringa dom. Och så vitt vad jag vet så är det OKTOBER nu och det har gått 2 månader! Du har absolut inget med den saken att göra överhuvudtaget.. Fortsätt störa mig och snacka skit? Jag kan säga dig att det enda jag har sagt är att ni är olika.. Du låter bli att snacka skit? Haha *host* BULLSHIT. Dagens lögn!! Om jag stör mig på hur bra ni har det? Vad f*n skulle jag vara avundsjuk på? Är inte avundsjuk på någonting när det gäller er två..

    SvaraRadera
  3. MY: Jag behöver inte ens prata eller diskutera detta med dig och det tänker jag inte göra heller.. Lev du ditt liv så lever jag mitt....

    SvaraRadera
  4. yes fine.
    Men vare sig du vill det eller inte, kommer jag vara en del av ditt liv. Ditt barn ska faktiskt få ett halvsyskon, sen får du göra vad du vill med det.

    Jag vet mycket väl att du snackar skit. Men det är ingenting jag bryr mig om, vissa människor skiter man bara i helt enkelt vad de säger.

    Jag skrev inte en sak i mitt blogginlägg som inte var sant. Jag skrev mina egna åsikter, och att han inte fick vara med under förlossningen eller fick träffa sin son. Något som är osant i det ?

    Om jag inte har med den saken att göra, varför fortsätter du ta upp det och disskutera den saken med mig? Ni kan väl reda ut sånt själva.

    Men nej nej, nu sköter du ditt och jag mitt. Men jag har rätt att ha vilka åsikter jag vill, utan att någon ska komma och säga att jag ljuger.

    SvaraRadera
  5. Att han inte fick vara med på förlossningen har sin anledning och dessutom ville jag inte har honom där efter det som hade hänt och det vet han om också. Han träffade Leo en månad efter att han föddes + att han var med på dopet...
    Ha du dina åsikter.. Du ljög om att han inte får träffa sin son vilket inte stämmer.

    SvaraRadera
  6. Jag vill verkligen inte bråka, för det är ju bara förbannat onödigt att du och jag ska behöva göra det. Jag kan ju inte stå för eller försvara honom för något som han har gjort för längesedan. Och det tänker jag inte göra heller.

    Det enda jag skrev var att han inte får träffa sin son. Det får han ju inte heller, och sen om det beror på dig eller vad det beror på, det skrev jag inte. Det jag menade var det med förlossningen mestadels. Och det är för att jag själv aldrig hade kunnat ens tänka mig att göra det utan honom. Men människor förändras, och jag kan ju som sagt inte försvara honom för vad han sagt/gjort innan, för det är verkligen inte så han beter sig mot mig.

    Får hoppas att allt blir bra tillslut iallafall, på något sätt, både för din, leo, och gigges skull.

    SvaraRadera
  7. Nej jag tänker inte heller bråka och jag hade inte planerat att göra det heller men att du skrev att han inte får träffa får träffa sin son gjorde mig förbannad för jag hindrar honom inte.
    Han vet vad han ska göra för att få träffa Leo och att han inte gjort dom sakerna är inte mitt problem. Hade han velat träffa och ha ett umgänge med Leo så hade han gjort det för länge sen. Jag har gjort allt i min makt och gjort mina skyldigheter också som familjerätten har.
    Så det du skrev i din blogg om att han får stämmer inte.
    Jag ville inte ha han på förlossningen efter att vad han gjort mot mig och det förstår vilken människa som helst som är normalt funtad. Men det är tur att alla har sina egna åsikter om det hela. Han har väl lärt sig en läxa om hur man ska bete sig mot sin flickvän.

    Men ha det bra och lycka till med barnet!

    SvaraRadera
  8. Det finns en gräns på hur mkt skit man vill ta. Jag tar inte hur mkt skit som helst. Jag är också en person med känslor som kan både bli ledsen, besviken och glad. Jag vet inte hur du fungerar, du kanske tar hur mkt skit som helst.... Alla är olika som tur väl är.

    SvaraRadera
  9. Det jag skrev på min blogg stämmer visst det, för som sagt skrev jag inte att det var du som hindrade honom i från att träffa honom. Jag skrev att han inte fick träffa honom.

    Jag tar ingen skit alls, hade jag gjort det hade jag inte ens reagerat på det du skrev. Men jag gjorde det för att jag skrev bara min egna åsikt.

    Jag tycker bara inte att man ska ta ifrån någon förlossningen. Och det är det inte många andra som tycker heller. eller nej, ingen tycker det förresten. Men alla gör vi ju som vi själva vill, och även om jag inte förstår dig så har du ju rätt att göra som du vill.

    SvaraRadera