Summa sidvisningar

lördag 5 mars 2011

Dagen

Leo somnade i bilen 2 minuter innan vi var hos svärfar. När jag skulle lägga ner han i vagnen så piggnade han till..
Hjärtat satte igång och byta däck direkt och jag försökte få Leo att somna om.. Leo´s ögon var tunga men alla ljud gjorde så att han skulle hålla sig vaken..
Precis innan vi skulle gå en promenad så däckade Leo i vagnen så det blev bara en liten runda. När hjärtat tog sin fars bil för att köra hem och hämta släpet så åkte jag och Leo med.. Leo sov som en stock och snarkade i min famn på vägen hem.. La han i sängen när vi kom hem..
När hjärtat kom hem igen så gick han upp på taket.. Pannan har krånglat lite och det har rykt in som tusan när vi eldat så vi har fått ha källardörren öppen på vid gavel.. Han hade en kula på ett rep som han virade ner och han sa att det hade inte varit så stort hål.. Var alldeles igen sotat där uppe..
När vi kommer ner till pannan och öppnar luckan så trillar det ut en massa sot... Skrapade ut det och testade starta en brasa för att se om det gick och det gjorde det.. Nu kan vi elda utan några problem igen.. Vi hade ändå sotaren här i januari månad så vi förstår inte riktigt hur det har lyckats bli så på knappt en månad..

Hjärtat körde iväg en gång till för att hämta ett andra lass med ved.. Tar nog 1½ timme innan han är hemma igen..

Klockan 6 så är vi hem bjudna till mamma och pappa på middag.. Varmröktlax gott.. :)
Hjärtat skulle ju lagat middag idag men nu blev allt så sent så vi hoppar det idag.. Får helt enkelt ta det en annan dag..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar